top of page

DAKWERKEN, TIMMERWERKEN, GEVELBEKLEDING WERKEN WORDEN DOOR DE EIGENAAR UITGEVOERD 

Icoon van een huis met twee olijftakjes er omheen

10 JAAR 

GARANTIE

Icoon van een medaille

15 JAAR ERVARING

Dakwerken Schollaert staat tot uw beschikking met een ruim aanbod aan diensten. Van dakwerken tot timmerwerken, alles is mogelijk. Met een oog voor detail gaan wij aan de slag om al uw werken piekfijn uit te voeren. De zaakvoerder doet de werken zelf. Ook voor kleine herstellingen of daken komen wij tot bij u . Wenst u de mogelijkheden te bespreken? Dan kunt u ons steeds contacteren. Wij zijn werkzaam in de regio van Mechelen.

Dakwerken Schollaert is voornamelijk gespecialiseerd in dakwerken voor uiteenlopende daktypes. Platte daken installeren, dakgoten in lood, zink en koper plaatsen en dakgoten herstellen, isolatiewerken en volledige dakrenovaties zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Ook voor hellende daken en leien daken voorzien wij verschillende werken.

Ook voor andere klussen bent u uiteraard welkom bij ons. Zo nemen wij met plezier uw daktimmerwerken op ons voor nieuwbouwprojecten. U kunt eveneens uw gevelbekleding aan ons overlaten. Wilt u een dakraam laten plaatsen om meer van natuurlijk licht te kunnen genieten? Dan kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van Velux-ramen.

Contacteer ons op het nummer +32 474 05 87 18 of via e-mail voor een vrijblijvende prijsofferte.

 
 

U bent bij ons zeker van een kwalitatieve afwerking. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sector en hebben een passie voor mooie daken en woningen. Om u een duurzaam resultaat te garanderen voor elke klus bieden wij u 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken. Zo weet u zeker dat uw woning bij ons in goede handen is.

Dakwerken Schollaert verzekert niet enkel kwaliteit, maar wij vinden ook klantvriendelijkheid zeer belangrijk. Wij stellen ons flexibel op en luisteren naar uw wensen. Elke klant verdient een persoonlijke service.

bottom of page